Εκατοντάδες επί τόπου συνεντεύξεις υποψηφίων για την κάλυψη περίπου 1.200 θέσεων εργασίας που προσφέρουν 55 επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Μαγνησία, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στο πλαίσιο της 38ης Ημέρας Καριέρας που διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο ξενοδοχείο Domotel Xenia, στο Βόλο.
Πρόκειται για την τρίτη Ημέρα Καριέρας που διοργανώνεται στον Βόλο από το 2021 που ξεκίνησε η δράση αυτή από την ΔΥΠΑ. Το παρών έδωσε ο dιοικητής της Υπηρεσίας, Σπύρος Πρωτοψάλτης, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά επιτυχημένο θεσμό, καθώς υπάρχουν 8.000 επιβεβαιωμένες προσλήψεις που έγιναν πανελλαδικά, μέσω των «Ημερών Καριέρας».
Όπως δε είπε, αυτό καθ’ αυτό το γεγονός ότι έχουν διοργανωθεί ήδη 38 Ημέρες Καριέρας δείχνει την ευρεία αποδοχή του θεσμού από επιχειρήσεις, ανέργους και εργαζόμενους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
//platform.twitter.com/widgets.js(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
Περισσότερα Εδω