Με πολλές φαίνεται πως έχει έρθει αντιμέτωπος ο Κάνιε Γουέστ, μετά από το πρόσφατο παραλήρημά του στο X/Twitter, ενώ όπως φαίνεται και η σύζυγός του, Μπιάνκα Σενσόρι, είναι σε σοκ μετά τα όσα έγραψε ο ράπερ.
Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της dailymail, η Μπιάνκα Σενσόρι έχει “παγώσει” τη συμμετοχή της στα γυρίσματα της ταινίας που πρωταγωνιστεί, σε συμπαραγωγή του Κάνιε Γουέστ.
Η συγκεκριμένη ταινία θα εστίαζε στο γυναικείο σώμα, ενώ τα γυρίσματα στην Ιαπωνία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Τα επόμενα γυρίσματα επρόκειτο να συνεχιστούν σε άγνωστη τοποθεσία, ωστόσο πλέον, το έργο έχει “παγώσει”, με το μέλλον του να είναι αβέβαιο, εάν η Μπιάνκα Σενσόρι δεν επιστρέψει.
«Η Μπιάνκα είναι βαθιά τραυματισμένη από τις πράξεις του Ye και δεν τις υποστηρίζει καθόλου. Είναι τρομοκρατημένη από ό,τι έχει κάνει εκείνος, όπως και πολλοί άλλοι κοντινοί του άνθρωποι. Η κατάσταση βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς δύο παραγωγοί του πρότζεκτ είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν λόγω των αντισημιτικών δηλώσεων του Γουέστ. Με την παραγωγή να έχει σταματήσει λόγω της άρνησης της Μπιάνκα, το μέλλον παραμένει αβέβαιο” δήλωσε πηγή στη dailymail.
Kanye West’s vile rants could cost him $25m with wife Bianca Censori too ‘traumatized’ to shoot new movie https://t.co/h5HBjohHjg
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) February 12, 2025