O Kώστας Αρζόγλου μίλησε στην εκπομπή «Weekenders» και τον Αλέξανδρο Ρούτα, για την παράσταση «Ήρωες» στην οποία πρωταγωνιστεί, για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που του άλλαξε τη ζωή.

«Όταν σου λένε ότι έχεις όγκο στον εγκέφαλο, αποχαιρετάς τα πάντα, φοβάσαι. Εκείνο τον καιρό κάναμε περιοδεία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και στο Ηράκλειο μου είπαν ότι έχω όγκο, το είπα κατευθείαν στην Αλίκη και της λέω «να σου πω μην κλαις, θέλω μια χάρη, να παίξουμε σήμερα.

Φαίνεται λίγο περίεργο αυτό, αλλά μου έκανε καλό, δηλαδή, το ότι στην εντατική είδα το φως στην άκρη του τούνελ, αυτό το κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή και μου άλλαξε και διαδρομή», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Ενώ για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε: «Από την Αλίκη θυμάμαι σχεδόν τα πάντα. Η ίδια παρήγαγε την εικόνα της και εκείνη καθοδηγούσε τα πάντα. Σαν συνεργάτης ήταν σαν σταρ, μεγάλη star.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει κάνει 4 γάμους δήλωσε με χιούμορ: «Εάν ο πλούτος μετριέται με τους πόσους γάμους έχεις κάνει είμαι πάμπλουτος, στην τσέπη μου δεν είμαι». Ο Κώστας Αρζόγλου έχει τρία παιδιά, δύο κόρες οι οποίες ασχολούνται με την υποκριτική και έναν γιο, ό οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. 

«Ο γιος μου, ο Παύλος, δεν θέλει να δει θέατρο καθόλου, δεν έρχεται ούτε σε πρεμιέρες δικές μου. Καταλαβαίνει από τον κόσμο ότι κάποιος είμαι, αλλά δεν έρχεται ο ίδιος να δει ποιος είμαι», ανέφερε.

Περισσότερα Εδω