Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για όλα όσα πέρασε με την υγεία της στις αρχές του Οκτώβρη.

Με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το θέμα της αυτοβελτίωσης, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της.

«Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν. Και θέλω να αναφερθώ σε ένα θέμα με αφορμή την περιπέτεια της υγείας μου. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο και συνέβη αυτό, ήμουν στη ΜΕΘ, είχε έρθει μια φίλη να με πάρει και της λένε “Έχει γίνει μια επιπλοκή και πρέπει να καλέσουμε έναν δικό της”. Εκείνη τρελάθηκε και δεν ήξερε ποιον να καλέσει. Και κάλεσε τον Δημήτρη, τον μπαμπά των παιδιών. Ο οποίος νόμιζε ότι θα έρθει να με αναγνωρίσει.

Και η συμβολή του Δημήτρη ήταν πολύ σημαντική και ας έχουμε πει χιλιάδες πράγματα μεταξύ μας. Αλλά αυτό πραγματικά ήταν κάτι που με άλλαξε. Του χρωστάω πάρα πολλά γι’ αυτά που έκανε εκεί. Δεν θα πω περισσότερα γιατί είναι πολύ προσωπικά. Αυτό είναι ένα μάθημα ότι ποτέ δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος στο τέλος. Μπορεί να ανακαλύψεις είτε μια καλή είτε μια κακή πλευρά».

 

Περισσότερα Εδω