Οι Λαρισαίοι πέρασαν δύσκολα το τελευταίο δεκαήμερο με θερμοκρασίες «φωτιά» στην πόλη, όμως εκτός από την διέξοδο για απόδραση στις παραλίες του νομού υπάρχουν και οι εντός των τειχών της πόλης, επιλογές που δεν είναι άλλες από τις πισίνες.

Η εναλλακτική που γλυτώνει χρόνο, κόπο και προσφέρει στιγμές δροσιάς σε οικογένειες, παρέες και ταλαιπωρημένους εργαζόμενους που μόλις τελειώνουν την εργασία τους χρειάζονται να απολαύσουν στιγμές ανάπαυλας σε μικρές οάσεις μέσα στην πόλη δίχως να χρειάζεται να οδηγήσουν κάποια χιλιόμετρα για να το γευτούν.

Η Λάρισα διαθέτει τρεις πισίνες που μπορούν να δώσουν λύσεις και μάλιστα τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα οι Λαρισαίοι όπου τις προτιμούν για να δροσιστούν.

Η Δημοτική Πισίνα της Νεάπολης σταθερή αξία

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προφύλαξη των πελατών και του προσωπικού η Δημοτική Πισίνα σας υποδέχεται καθημερινά στη Σκεπαστή Νεάπολης. Φορέστε το μαγιό σας, μείνετε στην πόλη και αφεθείτε για μία δροσιστική βουτιά ή ηλιοθεραπεία κάτω από τον γαλάζιο ουρανό. Είσοδος Ελεύθερη!

Ιδανική για στιγμές απόλαυσης με βουτιές, παιχνίδια και ηλιοθεραπεία και φυσικά για όλες τις ηλικίες.

Grecotel Imperial της Λάρισας για βουτιές… πολυτελείας

Σε μια καταπράσινη έκταση που δροσίζεται από τεράστια εξωτερική πισίνα συνδυάζει την πολυτέλεια και την εγκάρδια φιλοξενία με την προστασία και την ασφάλεια.

Δροσιστικές βουτιές σε κομψό περιβάλλον και ηλιοθεραπεία σε ιδανικές συνθήκες.

Απολαμβάνετε τα κοκτέιλ, τον χυμό ή το κρασί σας και είστε τόσο κοντά στο σπίτι σας…

Extreme Pool Λάρισα: Απόδραση σε ονειρικό περιβάλλον

Ανάμεσα στα χωράφια μέσα στον κάμπο, βλέπεις από μακριά ένα αλσύλλιο δέντρων που περιφράσσει τα 20 στρέμματα του χώρου του Extreme Kart. Μπαίνεις από την είσοδο και κινείσαι παράλληλα με το κομμάτι της πρώτης από τις δύο πίστες Kart που διαθέτει για να καταλήξεις στο χώρο του αναψυκτήριου. Σχεδόν δύο στρέμματα γκαζόν, περίτεχνα τραπεζάκια και καναπέδες, ψηλά δέντρα, εξωτερικό μπαρ, τεράστια δέντρα και στο βάθος η πισίνα.

Η όαση που μπορούν να απολαύσουν οι Λαρισαίοι τις βουτιές τους σε ένα ήσυχο ονειρικό περιβάλλον, μακριά από την βαβούρα της πόλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω