Δήλωσεις έκανε ο Θωμάς Παπαλιάγκας με αφορμή την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Αναλυτικά:

”Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους για τις επιδόσεις τους και την προσπάθειά τους να εκφράσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους σε ολόκληρη τη χώρα. Να εκφράσουν λόγο προοδευτικό. Όλοι οι υποψήφιοι απέδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα πραγματικά σοβαρό κόμμα με ρίζες, διαδικασίες, σοβαρότητα και θεσμικότητα.

Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την άνετη επανεκλογή του. Εύχομαι στον Πρόεδρο καλή νέα θητεία και αυτονόητα όλοι είμαστε και θα είμαστε δίπλα του με όλες μας τις δυνάμεις. Σήμερα τελειώνει η εκλογή και αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε περισσότερο για ένα ΠΑΣΟΚ που θα πάρει τη θέση του πρωταγωνιστή στο πολιτικό στερέωμα. Γιατί μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αλλάξει τη χώρα.

Κυρίως όμως αξίζουν συγχαρητήρια στα 303.000 μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στην διαδικασία. Αυτό δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει μεγάλη σταθερά για τους πολίτες και πυλώνας για ένα σοβαρό πολιτικό σύστημα, το οποίο να μπορεί να πάει τη χώρα καλύτερα, σε μία περίοδο κατά την οποία όλα τα κρίσιμα θέματα (εθνικά, οικονομία, παραγωγή, υγεία, παιδεία κλπ.) είναι σε τελείως οριακό σημείο.

Οι πολίτες δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο ΠΑΣΟΚ και στον Νίκο Ανδρουλάκη. Το βάρος τώρα για εκείνον είναι μεγαλύτερο, όμως και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ηγεσία είναι και δείχνει έτοιμη να προχωρήσει και να κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται το κόμμα εσωτερικά και εξωτερικά. Ο στόχος πάντοτε είναι το ΠΑΣΟΚ να γίνει πρώτο κόμμα και οι ιδέες μας να επικρατήσουν στην κοινωνία. Γιατί η πολιτική πάντοτε προηγείται της επικοινωνίας. Και πηγαίνει παράλληλα με το ήθος και την αξιοπιστία. Και βέβαια τη σοβαρότητα και το αίσθημα της ιστορικής ευθύνης.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω