Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα το 4ο ΕΤΑΠ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Το 4ο ΕΤΑΠ ξεκίνησε από την Καρδίτσα και οι 139 αθλητές των 20 ομάδων που μετέχουν στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος προσέγγισαν περίπου στις 3 το μεσημέρι την πόλη της Λάρισας ερχόμενοι από την περιοχή του Τυρνάβου, πέρασαν το Αλκαζάρ, κατευθύνθηκαν προς το κέντρο,πέρασαν από την Κεντρική Πλατεία, και στην συνέχεια μέσω της 31ης Αυγούστου και Αεροδρομίου στον κυκλικό κόμβο της Νέας Σμύρνης.

Από εκείνο το σημείο ο αγώνας συνεχίστηκε στον εξωτερικό δακτύλιο της πόλης. Παλιά εθνική Θεσσαλονίκης – Λάρισας, Λεωφόρος Καραμανλή, κόμβος ΙΑΣΩ, Νίκαια, κόμβος Praktiker, περιφερειακή Τρικάλων και συνέχεια στον εξωτερικό δακτύλιο. Κόμβος ΔΕΥΑΛ, κόμβος Αλκαζάρ και τερμάτισαν στο μνημείο του Ιπποκράτη, εκεί όπου είχαμε ομαδική πτώση των αθλητών.

Νικητής ήταν ο Δανός, Νιλς Μπροζ με τον Ιταλό Ατίλιο Βιβιάνι και τον Ισπανό, Νταβίντ Γκονζάλεζ να συμπληρώνουν την τριάδα.

Ο Νεοζηλανδός Άαρον Γκέιτ διατηρείται σταθερά στην κορυφή της γενικής κατάταξης, μετά και το σημερινό ετάπ έχει συνολικό χρόνο 16ώρ.38:09, με τον Βέλγο, Λένερτ Τόιχελς να είναι στη δεύτερη θέση σε απόσταση 1:52 και τον Ολλανδό, Λουκ Βίργκντεν και τον Βέλγο, Τζιάνι Μαρσάντ να ακολουθούν στα 2:02.

Οι θέσεις των Ελλήνων

O Κύπριος, Ανδρέας Μιλτιάδης βρίσκεται σε απόσταση 2:11 από τον πρωτοπόρο του αγώνα και στην 8η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ από πλευράς της εθνικής ομάδας ο Περικλής Ηλίας βρίσκεται στα 4:45, ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης στα 14:30, ο Χάρης Καστραντάς στα 14:38, ο Νικηφόρος Αρβανίτου στα 15:28, ο Παναγιώτης Χριστόπουλος-Χέλλερ στα 18:44 και ο Δημήτρης Χριστάκος στα 24:42.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας ολοκληρώνεται την Κυριακή (1/5) από την Καλαμπάκα στα Ιωάννινα.

Στο τέλος τους περιμένανε οι φορείς της πόλης μας προκειμένου να τους δώσουνε συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους. Στη συνέχεια -παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη- έγινε η απονομή των βραβείων στους νικητές.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω