Σαν «βόμβα» έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής 27/9 η είδηση ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας φαίνεται πως χωρίζουν ύστερα από 3μισι χρόνια έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Κουρτάκη στα parapolitika, η Υπουργός Τουρισμού βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε διάσταση με τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στο Καλλιμάρμαρο

 

Μόλις πριν 7 μήνες (τον Φεβρουάριο του 2024) η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η Υπουργός Τουρισμού και ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης μίλησαν για την γνωριμία που τους άλλαξε τη ζωή και τον ερχομό των παιδιών τους, με τη βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Αυτή ήταν η πρώτη και φαίνεται… τελευταία κοινή συνέντευξη που είχε δώσει το ζευγάρι, το οποίο φαίνεται πως έχει αποφασίσει να ρίξει τίτλους τέλους στον γάμο του. Τι έλεγαν για την καρμική γνωριμία τους πριν 7 μήνες;

«Όταν γνωριστήκαμε πρώτη φορά, ρώτησα την Όλγα “Με τι ασχολείστε;”. Δεν είχα ιδέα από πολιτική. Κάναμε 8 μήνες να μιλήσουμε ξανά. Δέσαμε μαγικά μετά μουσικής. Δεν έκανε κανείς το πρώτο βήμα. Έγινε χωρίς να το καταλάβουμε, σαν αυτοματισμός, σαν να το ξέραμε, δεν προσπάθησε κανείς από τους δύο. Ήταν σαν να έπρεπε να συμβεί. Βρεθήκαμε σε μια συναυλία, να καθόμαστε δίπλα δίπλα» εξομολογήθηκε το ζευγάρι για το πώς ήρθε κοντά.

«Η Όλγα έχει ένα ασφυκτικό πρόγραμμα, είναι πιεσμένη και αν την πιέσεις λίγο ακόμη, εκρήγνυται. Αν είσαι τη λάθος στιγμή και πεις το λάθος πράγμα… Αλλά μετά από δύο λεπτά έχει τελειώσει» αποκάλυψε ο Μίνως Μάτσας για τα αρνητικά χαρακτηριστικά της συζύγου του.

Περισσότερα Εδω