Ιδιαίτερα πολωμένο φαίνεται πως είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, ενόψει του δευτέρου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου την ερχόμενη Κυριακή.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τη στάση που τηρεί ο γραμματέας της νομαρχιακής του κόμματος κ. Βασίλης Ζωγράφος (και πιθανότατα όχι μόνον αυτός), ο οποίος φέρεται να διακινεί βίντεο το οποίο ουσιαστικά βάλει κατά του ενός υποψηφίου για την προεδρία, του κ. Στέφανου Κασσελάκη.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας νεαρός άντρας ο οποίος μεταξύ άλλων λέει «μου λέτε τώρα να δώσουμε την αρχηγεία του κόμματος που είναι η μόνη μας ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, σε έναν άνθρωπο που δε γνωρίζουμε. Μου λέτε είναι ο Μεσσίας… Εδώ και ο Ιησούς Χριστός, πέρασαν πρώτα κάποια χρόνια εκεί στη Βηθλεέμ, στη Ναζαρέτ, έκανε τα θαύματά του και τον μάθανε. Έτσι να κάτσει και ο Κασελάκης εδώ, να εργαστεί και να τον ψηφίσουμε σε τρία – τέσσερα χρόνια…»

Προφανώς και η άποψη του ανθρώπου που εμφανίζεται στο βίντεο είναι απολύτως σεβαστή, όμως όταν διακινείται από ένα εξέχων θεσμικό πρόσωπο του κόμματος, που εκ θέσεως οφείλει και υποχρεούται να τηρεί αποστάσεις, τότε προκύπτει μείζον εσωκομματικό ζήτημα.

Το βίντεο απεστάλη μέσω από τον κ. Ζωγράφο και σε σημαίνον πρόσωπο της περιοχής το οποίο δεν έκρυβε την απορία του γι’ αυτή την ενέργεια.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε τα απαραίτητα στοιχεία από το κινητό του αποδέκτη με στιγμιότυπο από την δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων messenger:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω