«Οι αήθεις προσωπικές επιθέσεις στον πρωθυπουργό μπορεί να υποβαθμίζουν το επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης, αποκαλύπτουν, όμως, την ένδεια κυβερνητικού σχεδίου και ρεαλιστικής πρότασης διακυβέρνησης από την αριστερά. Το χθεσινό παραλήρημα Κασσελάκη στο Σύνταγμα δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες! Τις λύσεις μπορεί να τις δώσει, όπως αποδεικνύει από το 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Την Κυριακή κάντε πάλι τη σωστή επιλογή με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συζητώντας με κατοίκους του Αμπελώνα, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποίησε για την προώθηση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, ολοκληρώνοντας τον προεκλογικό αυτό αγώνα για τις ευρωεκλογές και έχοντας βρεθεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα σε επίπεδο νομού, από την Κρανιά Ελασσόνας μέχρι τα Φάρσαλα κι από τα Πλατανούλια μέχρι τον Πυργετό, απηύθυνε από τον Αμπελώνα, έκκληση συμμετοχής στις κάλπες. Όπως είπε «το αποτέλεσμά τους θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό τόσο τη δυναμική της Ελλάδας στο ευρωκοινοβούλιο, που αποκτά όλο και ενεργότερο ρόλο στη ΕΕ, όσο και τις εξελίξεις στην εσωτερική πολιτική. Η ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος στη σταθερότητα».

Στη Ροδιά

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος συζητώντας με στελέχη της ΝΔ και πολίτες της κωμόπολης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των ευρωεκλογών, καθώς «στην παρούσα συγκυρία διακυβεύονται τεράστια ζητήματα, όπως είναι η μορφή της Ευρώπης την επόμενη ημέρα, εν μέσω απειλής γενικευμένου πολέμου, οι ενισχύσεις που θα λαμβάνουν οι Ευρωπαίοι αγρότες τα επόμενα χρόνια, αλλά και η προσπάθεια για να ενισχυθεί η οικονομική ανάπτυξη της χώρας, και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, η ψήφος της καθεμιάς και του καθένα μπορεί να είναι καθοριστική. Ιδιαίτερα για την Θεσσαλία, η οποία λόγω των φυσικών καταστροφών έχει υποστεί σοβαρά πλήγματα στην παραγωγική της δομή και βρίσκεται σε μια ευαίσθητη ιστορική καμπή που θα κρίνει το μέλλον της, η ευθύνη μας ως πολίτες είναι ακόμη μεγαλύτερη».

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός βουλευτής, επισκέφθηκε τη Ροδιά, αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους, ενώ ακολούθως μετέβη στην λαϊκή αγορά του Αμπελώνα, όπου και συνομίλησε με παραγωγούς, πωλητές αλλά και καταναλωτές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω