Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από τη Λάρισα όπου βρίσκεται τη Δευτέρα, ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο κ. Χαρίτσης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδράνεια στο μέτωπο της ακρίβειας.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, «η ακρίβεια θερίζει την κοινωνία και δυστυχώς παρά εδώ και μήνες βλέπαμε αυτό το φαινόμενο να γιγαντώνεται μπροστά μας, η κυβέρνηση αδράνησε χαρακτηριστικά με τρομακτικές συνέπειες για τους Έλληνες πολίτες, για τα νοικοκυριά, για τις επιχειρήσεις».

Δείτε τη δήλωση του κ. Χαρίτση:

Ο κ. Χαρίτσης συνοδευόμενος από τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Ζωγράφο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο και τη γενική γραμματέα κ. Καλλιόπη Τζήκα.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση στο Επιμελητήριο:

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μπαράζ επαφών στη Λάρισα, ενώ στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο με θέμα: “Πολιτικές Εξελίξεις, ακρίβεια, ανεργία, μεσαία στρώματα”.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω