Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας την Κυριακή 20/10.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολιτική, στα αρνητικά σχόλια στα social media, ενώ παραδέχτηκε πως και εκείνος είχε μια εμμονική stalker.

«Έχω δει μεγάλη μερίδα ανθρώπων να απασχολείται με την καρέκλα, την εξουσία και τα λεφτά. Σίγουρα είναι απαραίτητο να υπάρχουν πολιτικοί, πρέπει να διοικείται η κοινωνία. Επειδή ξέρουν οι άνθρωποι ότι είναι παθογενείς, ότι έχουν άγρια ένστικτα, πρέπει να το περιορίσουν αυτό. Γι’ αυτό χρειάζεται και νομοθετική εξουσία», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Και συνέχισε: «Είναι σημαντικό να εκτιμάς και την προσφορά που έχουν κάποιοι πολιτικοί. Ο μηδενισμός του “να πάνε να πνιγούν οι 300”, ιδίως όταν τους έχεις ψηφίσει, είναι μία ευκολία και μία ψυχοθεραπεία του κόσμου, δεν το δέχομαι. Μπήκα στην πολιτική κατά κάποιον τρόπο και έχω το δικαίωμα να πω πως ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων είναι μικρομεσαίοι που συνασπίζονται για να μην τους φάει κάποιος άλλος το ψωμάκι».

«Η ενασχόληση με την πολιτική θόλωσε την εικόνα μου. Αποκτάς νέους εχθρούς, οι οποίοι σε ταυτίζουν με κάποιο κόμμα, ενώ δεν κατέβηκα με κανένα κόμμα. Αυξάνονται οι haters στα social media, διαβάζεις πράγματα χυδαία. Δεν επιτρέπεται να είμαστε η χώρα που έχει στα social τις περισσότερες εκδηλώσεις μίσους. Αυτό σημαίνει ότι μία μεγάλη μερίδα των Ελλήνων έχει μεγάλο ποσοστό κόμπλεξ, και φθονούν και ζηλεύουν. Βλέπεις τα clickbaits, σελίδες στα social media. Βάζει ο άλλος φωτογραφία εμπρηστική, “ο Χάρης Ρώμας στην παραλία δροσερός, νεανικός” για να γράψει ο άλλος “κ@λόγερε”, “φασίστα” ή ότι “από τις πλαστικές δεν μπορείτε να χαμογελάσετε”».

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας, είχε stalker την οποία ένα βράδυ την είδε κάτω από το σπίτι του, ενώ του έστελνε μηνύματα συνεχώς.

«Μου έγραψε την ωραιότερη ερωτική εξομολόγηση που έχω ακούσει ζωή μου. Ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε να μου γράψει κάτι τόσο ωραίο και αληθινό. Με συγκίνησε που αυτό το -κατά τη γνώμη μου- ταραγμένο μυαλό, σκέφτηκε να γράψει ένα ωραίο πράγμα», Η κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Περισσότερα Εδω