Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Michael Kors στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου η Βίκυ Καγιά. Εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, με την παρουσιάστρια να απαντάει για όλα: για το τέλος της φιλίας της με τον Γιώργο Καράβα αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Η ζωή χωρίς τηλεόραση πάει μια χαρά. Είμαι με τα παιδιά πάρα πολύ και έχω και τους πελάτες μου και τα δικά μου πράγματα. Μια άλλη ζωή, καμία σχέση. Είμαι τρισευτυχισμένη ως μαμά, διότι μεγαλώσαμε και επικοινωνούμε και μιλάμε. Μοιραζόμαστε πια πολλά μυστικά και το απολαμβάνω. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να επιστρέψω τηλεοπτικά. Αργότερα δεν ξέρει κανείς ποτέ» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά. 

«Ο καθένας αξιολογεί και επεξεργάζεται σχέσεις του με τον δικό του τρόπο και όπως καταλαβαίνει. Έτσι αξιολογούν και επεξεργάζονται τη σχέση τους με εμένα. Εγώ την επεξεργάζομαι αλλιώς. Όλα καλά» τόνισε η Βίκυ Καγιά για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Καράβα.

Όσο για τη ρήξη στη συνεργασία ανάμεσα σε Έλενα Χριστοπούλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η παρουσιάστρια απάντησε: «Είναι προσωπικό τους ζήτημα, δεν μου πέφτει λόγος». 

 

«Δεν ξέρω τι λένε για επιστροφή του GNTM. Δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο. Από εμένα δεν έχει ειπωθεί κάτι. Έχουν ειπωθεί πράγματα και φθηνές δικαιολογίες για μένα που δεν ισχύουν. Εγώ αγάπησα ανθρώπους και τους βοήθησα. Ήμουν εκεί και προσωπικά και επαγγελματικά για όλους. Χάρηκα όταν άκουσα τις δηλώσεις της Ζενεβιέβ ότι δεν είμασταν φίλες, γιατί αποκάλυψε τι αισθανόταν για μένα. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα πάρω κάτι προσωπικά, δεν πιστεύω στις συκοφαντίες. Ο καθένας πρέπει να κοιτάει μπροστά και να προχωράει χωρίς σταματημό» κατέληξε η Βίκυ Καγιά.

Περισσότερα Εδω