Πανό και συνθήματα σήμερα, το πρωί της Πέμπτης, από τον Σύλλογο Ιατρών ΕΣΥ – Ειδικευομένων ΠΓΝΛ και το Σωματείο Εργαζομένων ΠΓΝΛ, όπου διαμαρτυρήθηκαν στην Κεντρική Είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για το πρόσφατο εργατικό ατύχημα.

Υπενθυμίζεται πως το ατύχημα συνέβη πριν μερικές ημέρες στα μαγειρεία του νοσοκομείου όταν ένας εργαζόμενος υπέστη ηλεκτροπληξία στην προσπάθειά του να ελέγξει την θερμοκρασία σε θερμαινόμενη συσκευή μπεν μαρί.

Η διευθύντρια στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γεωργία Παπαδάμου και πρόεδρος του Σωματείου Ιατρών ΕΣΥ – Ειδικευμένων ΠΓΝΛ, τόνισε πως: “Για πρώτη φορά το σωματείο μας δεν θα μιλήσει για τα δικαιώματα του. Θα μιλήσει για την απαξίωση του ΕΣΥ, για τα Τέμπη, για τον “καινούργιο σταθμάρχη” που ψάχνουν αυτή τη στιγμή, με αφορμή το εργατικό ατύχημα που έγινε στα μαγειρεία.Όλα αυτά είναι συνέπεια της πολιτικής που ακολουθείται όλα αυτά τα χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις”.

Για αφυδάτωση των νοσοκομείων από πλευράς χρηματοδότηςη έκανε λόγο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας κ. Γιάννης Σκόκας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ραφαέλα Παπαοικονόμου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω