Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Μετά τη μεγάλη «έξοδο» του Πάσχα, οι Έλληνες ετοιμάζονται για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς το οποίο προσφέρεται για νέες αποδράσεις. Ηδη, οι προ-κρατήσεις κατοικιών τύπου Airbnb πλησιάζουν το 100% στους δημοφιλείς προορισμούς της Πρωτομαγιάς. Στα νησιά κυμαίνονται από 70% έως 93% ενώ σε ηπειρωτικούς προορισμούς όπως Καλαμάτα, Καλαμπάκα, Ναύπλιο, Ναύπακτο, Ιωάννινα κυμαίνονται από 79% έως 91%. Μεγάλα ποσοστά όμως προκρατήσεων καταγράφει και το νησί του Παπαδιαμάντη με 76% στις κατοικίες που είναι βραχυχρόνιας μίσθωσης.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Οσο θα πλησιάζουμε στο νέο τριήμερο που δημιουργείται λόγω της Πρωτομαγιάς, οι προ-κρατήσεις ιδιαίτερα στους κοντινούς ηπειρωτικούς προορισμούς χιλιομετρικής απόστασης 2-2,5 ωρών από τα μεγάλα αστικά κέντρα, θα καταγράψουν αυξητικές τάσεις ακόμη και μέχρι τη τελευταία ημέρα αναχώρησης» δηλώνει στο ΟΤ ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates .

Τα υψηλά ποσοστά προ-κρατήσεων που καταγράφονται, αφορούν αποκλειστικά αυτοτελή κατοικίες/διαμερίσματα που διατίθενται και είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, δεν αφορούν ξενοδοχειακές μονάδες ή/και πανσιόν.

Για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς η έρευνα του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates δείχνει ότι η Σκιάθος βρίσκεται στους δημοφιλείς προορισμούς, με ποσοστό προ-κρατήσεων 76%. Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 240€ έως 380€ . Το κόστος μίσθωσης κατοικιών από 40-55τμ κυμαίνεται από 240€ έως 270€, ενώ κατοικίες 80τμ κοστίζουν 380€ για το τριήμερο.

Στη Σκόπελο αντίστοιχα το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις για μια συμβατική κατοικία ξεκινά από 342€ έως 390€.

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω