Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης 22 Οκτωβρίου, η Φωτεινή Πετρογιάννη δε θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, καθώς σε περίπου έναν μήνα θα φέρει στον κόσμο το μωρό της.

Η δημοσιογράφος διανύει τον όγδοο μήνα της κύησής της και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό αλλά και το άγχος της για τον καρπό του έρωτά της με τον γνωστό σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρουμπή.

Σε εμφάνισή της μέσω skype στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Σας έβλεπα όταν ετοιμαζόμουν για τη σύνδεση. Δεν έχω καταφέρει να φτιάξω τη λίστα γάμου μου ακόμα. Ο γιατρός μου έχει δώσει ημερομηνία τοκετού αρχές Δεκεμβρίου που σημαίνει ότι σε 40 ημέρες θα έρθει ένα πλασματάκι στα χέρια μου. Έχω ήδη πολύ άγχος και ειδικά τις τελευταίες ημέρες που έχω αρχίσει και καταλαβαίνω περισσότερο την εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 10 με 12 κιλά. Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες, λίγο βαραίνω, λίγο δε μπορώ να μιλήσω, είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο μπέμπης είναι υπερκινητικός και μεγαλούτσικος. Έχω μία αγωνία και μια γλυκιά προσμονή».   

Περισσότερα Εδω