Η κάμερα του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Μπα – μπαμπά», ένα μιούζικαλ κωμωδία της Φωτεινής Αθερίδου και του Θέμη Καραμουρατίδη. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν για την παράσταση, με τον Θοδωρή Αθερίδη να αποκαλύπτει ότι φοβούνται να φέρουν τον 5χρονο εγγονό του στο έργο γιατί ο μπαμπάς του κάνει strip show.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είπε: «Άργησα να μάθω το πρώτο τραγούδι που λέω και κοιτούσα τις αντιδράσεις της κάθε φορά που έκανα λάθος. Έχω πολλές αστείες ιστορίες να λέω με τα εγγόνια μου. Μία φορά με κορόιδευε γιατί έκανα κοιλιά και μου είπε ότι έγινα χοντρός. Φοβόμαστε να φέρουμε τον εγγονό μου στην παράσταση γιατί ο μπαμπάς του κάνει strip show και μετά δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει».

«Δεν είμαι από αυτούς που λένε «δεν φταίω εγώ», ζητάω συγγνώμη, θέλω η ενσυναίσθησή μου να είναι σε υψηλά επίπεδα. Πιστεύω ότι λόγω των social οι άνθρωποι έχουν μία ναρκισσιστική διαταραχή. Πάντα σκεφτόμουν αν μπορούσα να πω κάποιο αστείο η αν λέγεται δημοσίως, πάντα φοβόμασταν το inside joke. Σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να βοηθήσω τον εγγονό μου να γίνει σωστός άνθρωπος αν μου τον άφηναν στα χέρια μου θα έβγαζα έναν τσόγλανο. Είναι ένα παιδί με φοβερή ενσυναίσθηση είχα καιρό να τον δω, του πήγα ένα παιχνίδι, ήρθε και με αγκάλιασε και μου λέει «μου έλειψες, με τσάκισε», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Η Φωτεινή Αθερίδου υπογράμμισε πως, «είναι μία φοβερή παράσταση και ο Θάνος Καραμουρατίδης έχει γράψει συγκλονιστικές μουσικές. Τα ωράρια μας είναι δύσκολα και τα έχω βρει λίγο ζόρικα με τα δυο παιδιά, γιατί δουλεύουμε τις ίδιες ώρες με τον σύζυγο (Κωνσταντίνος Μαγκλάρας). Είναι οικείο να παίζω με τον μπαμπά μου του λέω «κάνε ησυχία, μην ενοχλείς τη χορογράφο» άλλα για πλάκα».

«Είναι πολύ ωραίο να δουλεύω με τον πεθερό μου (σ.σ. τον Θοδωρή Αθερίδη) είναι η χαρά της ζωής. Δεν το πίστευα όταν ο πεντάχρονος γιος μου σε μία περιοδεία που μας είχαν βάλει σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο μου είπε: «μπαμπά είμαστε τυχεροί»», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

 

Περισσότερα Εδω