Πρεμιέρα έκανε χθες 22/9 η ανανεωμένη Φάρμα μέσα από τη συχνότητα του Star με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ένας από τους παίκτες που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια είναι ο Νίκος Κωβαίος, που μετά την ήττα της γαλάζιας ομάδας, στην οποία ανήκει, βγήκε μπροστά αμφισβητώντας τις ηγετικές ικανότητες της Σόνιας Παπλεκάι.

Μέσα από ένα βίντεο ο Νίκος Κωβαίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό αποκαλύπτοντας ότι είναι 35 ετών, ζει στα Μέγαρα και εργάζεται ως tatto artist.

Στο ίδιο βίντεο ο παίκτης της Φάρμας αποκάλυψε ότι η απόφαση να ασχοληθεί με την τέχνη του τατουάζ ήταν αφότου «χτύπησε» στο σώμα του το πρώτο δικό του, το οποίο είναι αφιερωμένο στην αδελφή του που έχει φύγει από τη ζωή. Όπως είπε, εκείνη τη μέρα κατάλαβε πως πρέπει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την τέχνη του tattoo.

Η οικογένειά του και ο σκύλος του Βίκτωρ είναι αυτοί που θα του λείψουν περισσότερο κατά τη διάρκεια παραμονής του στη Φάρμα. Μέσα σε όλα, ο Νίκος Κωβαίος αποκάλυψε και τη σπάνια νόσο με την οποία ήρθε αντιμέτωπος αλλά κατάφερε να ξεπεράσει.

Ο ίδιος μίλησε για τη σπάνια πάθηση που είχε στα μάτια του γνωστή ως κερατόκωνος. Το 2004 οι γιατροί του είπαν πως κινδυνεύει να χάσει εντελώς την όρασή του. Ωστόσο, χάρη στις προσπάθειες των ειδικών και την ψυχολογική υποστήριξη τον γονιών του, κατάφερε να βγει νικητής.

Περισσότερα Εδω