«Από την Ελλάδα της περιφέρειας, την πραγματική Ελλάδα», όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα σήμερα, το απόγευμα της Πέμπτης στο πλαίσιο της έναρξης της καμπάνιας του, ενώ συναντήθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης με φίλους και μέλη του κόμματος.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στη Λάρισα με αγαπημένους φίλους και συντρόφους», ανέφερε σε δηλώσεις του ο ίδιος. «Επιλέξαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να ξεκινήσουμε από την περιφέρεια της χώρας, που τη στηρίζει και να καταλήξουμε στην Αθήνα και νομίζω ότι αυτό είναι ενδεικτικό της άποψής μου για το ποια πρέπει να είναι η πολιτική προτεραιότητα της χώρας, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, η αναζωογόνηση της υπαίθρου και η περιφερειακή ανάπτυξη με την αποκέντρωση, γιατί θα λυθούν και το δημογραφικό και το παραγωγικό πρόβλημα, αλλά και η κοινωνική συνοχή».

Ο κ. Φάμελλος τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και μια πολιτική και κοινωνική αναγκαιότητα», καθώς και πως «υπάρχει πρόταση για την επόμενη ημέρα, που τον κρατά ενιαίο, σοβαρό, αξιόπιστο και, πάνω από όλα, δυναμικό».

«Δεν ξεχνάμε ότι οι ιδέες της καταγωγής μας, η παρακαταθήκη, οι αξίες μας μας λένε ένα πράγμα, ότι με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας και η κοινωνία μας έχει δικαιώματα, τα οποία σήμερα της στερούνται και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για τα δικαιώματα και της κοινωνίας και της χώρας», τόνισε τέλος ο υποψήφιος.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω