Την υποψηφιότητά του για την επικείμενη εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέας νομαρχιακής επιτροπής στο ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, γνωστοποιεί ο κ. Θοδωρής Νταφούλης, προσβλέποντας, όπως σημειώνει, «στη συνεργασία με παλιά και νέα στελέχη, στην ανάδειξη μιας νέας κουλτούρας προοδευτικότητας, σύνθεσης και συλλογικότητας, για να ξανασυναντήσουμε την κοινωνία και να δουλέψουμε για τις ανάγκες της, την πρόοδο και την ανάπτυξή της».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Νταφούλη: «Με την έναρξη των διαδικασιών για την ανάδειξη νέων εσωκομματικών οργάνων στο Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ , γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή της Λάρισας. Με κινητοποιεί , όπως φαντάζομαι και πολλούς άλλους προοδευτικούς πολίτες, η νέα αρχή με τη νέα ηγεσία και τις ρεαλιστικές προτάσεις που διατυπώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Τα αδιέξοδα που βιώνει ο σημερινός άνθρωπος στην καθημερινότητά του (ανεργία, ακρίβεια, υπερφορολόγηση, ενεργειακή κρίση, αυταρχισμός, απομείωση των δημοκρατικών κατακτήσεων στα εργασιακά και τόσα άλλα) επιβάλλουν προτάσεις μετρημένες και σοβαρές με σοσιαλδημοκρατικό προσανατολισμό και κοινωνική δικαιοσύνη.

Καταθέτω την υποψηφιότητά μου, για πρώτη φορά σε κομματικό όργανο, με εφόδιο την πολύχρονη εμπειρία μου από το συνδικαλισμό των εκπαιδευτικών και τη δράση του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ, με ενωτικό πνεύμα και διάθεση προσφοράς.

Προσβλέπω στη συνεργασία με παλιά και νέα στελέχη, στην ανάδειξη μιας νέας κουλτούρας προοδευτικότητας, σύνθεσης και συλλογικότητας, για να ξανασυναντήσουμε την κοινωνία και να δουλέψουμε για τις ανάγκες της, την πρόοδο και την ανάπτυξή της.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω