Δύο μήνες μετά τραγικές είναι οι εικόνες στο πληγέν από τις πλημμύρες Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου της Γιάννουλης. Πρόκειται για μια υγειονομική βόμβα δίπλα από τους μαθητές που προσέρχονται καθημερινά στο εν λόγω σχολείο για το μάθημά τους, ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα εκγύμνασης πια των μαθητών αλλά και των αθλητών του συλλόγου «Φοίβος», καθώς όλα είναι ακόμη διαλυμένα και κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε για την αποκατάσταση των ζημιών.

Μητέρα δύο παιδιών και κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει το γεγονός στο onlarissa.gr, συνοδεύοντας το κείμενο με τις κάτωθι φωτογραφίες:

«Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από 4 ημέρες, από το κλειστό γυμναστήριο του 3ου Δημοτικού εργατικών κατοικιών Γιάννουλης.

Το συγκεκριμένο δημοτικό όπως και το υπόψη κλειστό γυμναστήριο επλήγησαν από τα πλημμυρικά φαινόμενα που προκάλεσε η κατάρρευση του αναχώματος του Πηνειού ποταμού πριν από 62 ημέρες. Όπως φαίνεται καθαρά και στις φωτογραφίες, το νερό ξεπέρασε τα 2 μέτρα ύψος εντός του σχολείου και του γυμναστηρίου, καταστρέφοντας όλο τον εξοπλισμό και την υποδομή (ξύλινο παρκέ)

Το δημοτικό σχολείο τέθηκε ξανά σε λειτουργία και υποδέχθηκε τα παιδιά μας για μάθημα. Δυστυχώς, όμως δεν συμβαίνει και το ίδιο με το γυμναστήριο του σχολείου το οποίο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι ακόμη σε άθλια κατάσταση και εξελίσσεται σε μια υγειονομική βόμβα για τα παιδιά τους και την περιοχή.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό τίθεται τεράστιο θέμα υγιεινής και ασφάλειας των παιδιών μας, ενώ επίσης τώρα που μπαίνουμε στο χειμώνα δεν υπάρχει χώρος άθλησης των παιδιών ούτε κατά τις σχολικές ώρες, ούτε όμως και κατά τις απογευματινές ώρες μέσω του τοπικού αθλητικού συλλόγου “Φοίβος 2003” όπου τα περισσότερα παιδιά συμμετέχουν στις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ του συλλόγου.

Ως κάτοικος των εργατικών κατοικιών Γιάννουλης και γονέας 2 ανήλικων παιδιών εκ των οποίων το ένα είναι μαθήτρια του εν λόγω σχολείου, υψώνω φωνή διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη αδιαφορία των αρχών και υποβάθμιση του οικισμού μας και προσδοκώ στην δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από την έγκριτη εφημερίδα σας, ώστε να μεγιστοποιηθούν οι πιθανότητες να αναληφθεί η ανάλογη δράση από τις υπηρεσίες του Δήμου ή όποιου άλλου υπευθύνου».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω