Η απώλεια των δύο βαθμών στον ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Τούμπα…εδραιώνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μακριά όμως από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Για το παιχνίδι αυτό μίλησε και ο Κροάτης σέντερ φορ Αντόνιο Τσόλακ που είπε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV.

-Για το αν είναι τόσο δύσκολο να επανέλθει η ομάδα μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι:
«Είναι μια δύσκολη ερώτηση. Πιέσαμε τους εαυτούς μας σωματικά και πνευματικά στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ, αλλά φυσικά προσπαθούμε να κάνουμε το ίδιο και στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, όπως και χθες (σ.σ. απέναντι στον Ιωνικό). Ίσως θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι στη δημιουργία ευκαιριών. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να κοιτάξουμε την προετοιμασία του παιχνιδιού της Τετάρτης».

-Για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Πάμε σε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε, και την Τετάρτη έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο με μεγάλη ιστορία. Θα δούμε αυτό το παιχνίδι σαν τελικό και θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Αυτό θέλουμε».
Για το αν αρκεί ο χρόνος ξεκούρασης:

«Ναι φυσικά, έχουμε καλούς επαγγελματίες στην ομάδα και γύρο από την ομάδα. Πάντα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι σωστά και έτσι θα είμαστε και την Τετάρτη. Θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Στο μεταξύ χθες ο ΠΑΟΚ είχε δικό του άνθρωπο στο γήπεδο της Λιέγης που κατασκόπευσε και αντέγραψε το παιχνίδι της προσεχούς αντιπάλου του, της Γάνδης στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Σταντάρ και το 0-1. Ο υπεύθυνος καταγραφής αντιπάλων Μάκης Κοσμίδης επέστρεψε από το Βέλγιο και θα καταθέσει την έκθεση του στον προπονητή της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου.

Περισσότερα Εδω