Μπούμερανγκ γύρισε η προσπάθεια του νέου επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» κ. Δημήτρη Δεληγιάννη, να στριμώξει στα «σχοινιά» τη Δημοτική Αρχή για την διοργάνωση του Larissa CoffeeShow. Τουλάχιστον αυτό συμπέραναν όσοι το βράδυ της Πέμπτης παρακολούθησαν τον απολογισμό της εκδήλωσης στην σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, εκεί όπου ένας πρωτοκλασσάτος της μείζονος αντιπολίτευσης, ο κ. Γιώργος Σούλτης επιφύλασσε ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» στον επικεφαλής της δημοτικής του ομάδας.

Παρότι ο στόχος του κ. Δεληγιάννη ήταν να αναδείξει τυχόν κακώς κείμενα στο Larissa Coffee Show (αν και αρχικά ο ίδιος έσπευσε να μιλήσει για επιτυχημένες επιλογές ως προς τις συναυλίες και τον dj) δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καθυστέρηση που σημειώθηκε ως προς την επίδοση στους συμβούλους της εισήγησης του απολογισμού, ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Δήμαρχος του κ. Καλογιάννη, δεν είχε την ίδια άποψη μαζί του.

Με εμφατικό τρόπο ο κ. Σούλτης κινήθηκε σε ακριβώς αντίθετο ρεύμα απ’ ότι ο κ. Δεληγιάννης λέγοντας μεταξύ άλλων πως «πραγματικά κύριε Δήμαρχε η εισήγηση ήταν εξαιρετική, έστω και καθυστερημένα, ήταν υποδειγματική και μακάρι να συνεχίσετε με αυτό τον τρόπο». Μάλιστα έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια του στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Φώτη Τζατζάκη!

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Θ. Μαμάκος δείχνει στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δ. Δεληγιάννη την… λευκή κόλλα από την ανύπαρκτη εισήγηση του απολογισμού του Πάρκου των Ευχών!

ΤΟ “ΑΔΕΙΑΣΜΑ” ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Είχε προηγηθεί η έντονη δυσφορία που εξέφρασε ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της “Συμπαράταξης” για το γεγονός πως η εισήγηση για τον απολογισμό της εκδήλωσης δόθηκε με καθυστέρηση, με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο να του επιφυλάσσει ένα ακόμη μεγαλύτερο… μεγαλοπρεπές άδειασμα.

«Αυτός εδώ είναι ο φάκελος, του θέματος “Ενημέρωση, Απολογισμός για το Πάρκο των Ευχών με αριθμό φακέλου 810/14-02-2023”. Και αυτό ακριβώς είναι το περιεχόμενό του. Αυτό ακριβώς είναι το περιεχόμενο του απολογισμού που κάνατε.(…) Είναι ΑΔΕΙΟΣ κύριε Δεληγιάννη. Και είναι ΑΔΕΙΟΣ γιατί ΔΕΝ υπήρξε καμία εισήγηση για τον απολογισμό εκείνον…» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαμάκος.

Και συνέχισε απευθυνόμενος στον κ. Δεληγιάννη: «Πόσες φορές στη θητεία σας έγινε απολογισμός; Για την πολιτιστική πρωτεύουσα δεν έγινε, για το πάρκο των ευχών την πρώτη φορά έγινε μετά από δύο χρόνια και πέρυσι έγινε χωρίς εισήγηση. Για το παζάρι δεν υπήρξε ποτέ απολογισμός. Κι έρχεται τώρα μία δημοτική αρχή που στους πέντε μήνες που διοικεί δημιουργεί ένα θεσμό εκ του μηδενός και σε 30 μέρες από την ολοκλήρωσή του κάνει τον απολογισμό. Αν εσείς το έχετε κάνει αυτό πείτε το γιατί εγώ δεν το θυμάμαι…»

Δείτε βίντεο από την επίμαχη συζήτηση:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω