Άνθρωποι που γνωρίζουν τον Γιώργο Κατσαούνη τα Φάρσαλα, δεν έδειξαν έκπληκτοι από την είδηση ότι θα συμμετέχει στο επόμενο Survivor.

Μιλώντας στο onlarissa.gr αναφέρονται σε ένα παιδί ιδιαίτερα δραστήριο, που λατρεύει τη γυμναστική σε… ακραίες συνθήκες, όπως να κάνει μπάνιο σε ανοιχτή πισίνα το χειμώνα ή να «καταπίνει» ατελείωτα χιλιόμετρα τρεξίματος στο βουνό.

Ο Γιώργος που τελείωσε το ΕΠΑΛ Φαρσάλων και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τα χωράφια του πατέρα του καλλιεργώντας όσπρια και λαχανικά, αγαπά την πυγμαχία και τους δύο τροχούς, δηλώνοντας λάτρης των αγώνων δρόμου με μηχανές.

Ευγενικό και λαϊκό παιδί, αλλά συνάμα παρορμητικός και αντιδραστικός, σε συνδυασμό με τον αθλητικό του χαρακτήρα, αποτελεί ένα «εκρηκτικό» μείγμα ανθρώπου που έχει όλα τα φόντα να ξεχωρίσει στον Άγιο Δομίνικο.

Για τους πιο… κουτσομπόληδες ο 27χρονος Φαρσαλινός είναι ελεύθερος, ενώ χαρακτήρα προσγειωμένου ανθρώπου δείχνει η απάντησή του στο ερώτημα τι θα κάνει τα χρήματα αν κερδίσει το Survivor: Θα τα επενδύσει στην οικογενειακή του επιχείρηση παραμένοντας αγρότης!

Ως μοναδικός εκπρόσωπος της Λάρισας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω