Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, για την κηδεία του 54χρονου Βαγγέλη Μπουρνάζη και του 15χρονου γιου του, που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του 54χρονου αστυνομικού, φίλοι και συμμαθητές του 15χρονου γιου του, όλοι με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι, είπαν το τελευταίο αντίο στους αγαπημένους τους, μη μπορώντας να πιστέψουν ακόμη την οικογενειακή τραγωδία.

Οι δύο τους είχαν πάει ταξίδι στην Αθήνα και γυρνούσαν στη Θεσσαλονίκη. Ο 54χρονος ήθελε να δει την εγγονή του, την 3 μηνών κόρη του μεγάλου του γιου. Είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από έναν χρόνο από την αστυνομία, καθώς ήθελε να αφιερωθεί πλήρως στα παιδιά του μετά τον χαμό της γυναίκας του, πριν από 2 χρόνια.

Ο Βαγγέλης Μπουρνάζης υπηρετούσε στην Τροχαία Λητής. Άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για έναν υποδειγματικό αστυνομικό και έναν άξιο οικογενειάρχη. Περιγράφουν με τα πιο θερμά λόγια τον αγώνα που έδωσε στο πλευρό της συζύγου του. Θαυμάζουν το πόσο περήφανος ήταν για τα παιδιά του και με πόση αγάπη τα μεγάλωσε.

Ψυχολογική υποστήριξη για συμμαθητές και καθηγητές του 15χρονου

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους λίγο πριν τελεστεί η κηδεία, ο Θανάσης Κοκωνάς, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, ζήτησε την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στους συμμαθητές και τους καθηγητές του αδικοχαμένου 15χρονου.

KIDEIES-TEMPI.jpg

«Τα παιδιά μας θέλουμε να μεταφέρονται με ασφάλεια στις εκδρομές τους»

«Eκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μαθητή που έχασε την ζωή του, αλλά και όλων των θυμάτων. Πρέπει εδώ και τώρα να υπάρξουν ειδικοί ψυχολόγοι μέσα στο σχολείο του μαθητή, για να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς και τους συμμαθητές τους να βρεθούν την επόμενη μέρα ξανά στο σχολείο. Θέλουμε να μην μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο για αυτό το έγκλημα που έγινε στα Τέμπη, τα παιδιά μας θέλουμε να μεταφέρονται με ασφάλεια σε εκδρομές τους», τόνισε.

Kideia-pateras.jpg

Παράλληλα, ο κ. Κοκωνάς τόνισε πως δεν πρέπει να μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο για το έγκλημα, όπως χαρακτήρισε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω