Μοιράσου το αρθρο!

Τρία τμήματα για 90 σπουδαστές θα λειτουργήσουν το έτος κατάρτισης 2023-2024, στο ΙΕΚ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) Βόλου, όπως προκύπτει από την προκήρυξη υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή σπουδαστών. Δικαίωμα εγγραφής στο Α΄ εξάμηνο των ΙΕΚ έχουν οι απόφοιτοι της μη υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή απόφοιτοι των ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. καθώς και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.
Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης ακολουθώντας τη διαδρομή:
www.gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε σχολείο → Εγγραφή σε Ι.Ε.Κ. της Δ.ΥΠ.Α. ή επιλέγοντας την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-iek-tou-oaed Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ώρα 18:00 έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου, ώρα 23:59.
Οι κενές θέσεις καλύπτονται από τους επόμενους κατά σειρά επιλαχόντες υποψηφίους. Στο ΙΕΚ ΒΟΛΟΥ (Αθηνών 64, Τ.Κ. 38334, τηλ. 2421060744) θα λειτουργήσουν τρία τμήματα:
ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ Τριάντα σπουδαστές-τριες (1 τμήμα)
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Τριάντα σπουδαστές-τριες (1 τμήμα)
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ Τριάντα σπουδαστές-τριες (1 τμήμα)

magnesianews

Περισσότερα Εδω