Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Μαρινέλλα. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, με τις τελευταίες πληροφορίες και το ιατρικό ανακοινωθέν να αναφέρουν ότι νοσηλεύεται τη ΜΕΘ με σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία).

Όσοι βρίσκονταν χθες στο Ηρώδειο, σοκαρίστηκαν βλέποντας τη Μαρινέλλα να καταρρέει πάνω στη σκηνή. Ωστόσο, όσοι ήταν στις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου, από την αρχή αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Μάλιστα, μια κυρία του επιχειρηματικού κόσμου, έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 26/9 αναφέροντας πως από την αρχή ήταν εμφανές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη υγεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

«Κατερίνα μου, να σου πω ότι από την αρχή δυστυχώς δε φαινόταν καλά και νιώθω ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με την ομιλία της. Μίλαγε λίγο παράξενα, είχε αστάθεια και δυστυχώς το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Ευχόμαστε να το ξεπεράσει» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα που έλαβε η Κατερίνα Καινούργιου.

Περισσότερα Εδω