Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Συκούριο του Δήμου Τεμπών παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό για τη μεγάλη εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Μαγνησίας Αυστραλίας κ.κ.Χριστόδουλου.

Παρόντες στις εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Τεμπών, Γεώργιος Μανώλης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Συκουρίου, Μιχάλης Γκουντής, πλήθος αντιδημάρχων και πιστών.

Αμέσως μετά τον εκκλησιασμό ο Λαρισαίος βουλευτής, ο οποίος επιλέγει να επισκέπτεται συχνά τα χωριά του νομού μας, για να διαπιστώνει τις ανάγκες τους, συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους κατοίκους της κοινότητας Συκουρίου αλλά και των γύρω περιοχών για τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις αλλά και για ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Κατά το πέρας των λατρευτικών εκδηλώσεων ο Χρήστος Καπετάνος ανάμεσα σε καλούς φίλους παρακολούθησε τα χορευτικά συγκροτήματα του Συκουρίου και δήλωσε:

«Παρευρέθηκα σήμερα στον πανηγυρικό εσπερινό των μεγάλων Αγίων της ορθοδοξίας μας και Ισαποστόλων, Κωνσταντίνου και Ελένης, στον Ιερό Ναό τους, στο Συκούριο του Δήμου Τεμπών.

Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη αποτελούν μεγάλη γιορτή για την χριστιανοσύνη, καθώς είναι αυτοί που βρήκαν το Σταυρό του Κυρίου μας, το σύμβολο των απανταχού χριστιανών.

Συμπροσευχηθήκαμε σήμερα με τους κατοίκους του Συκουρίου αλλά και αυτούς που ήρθαν από τις γύρω περιοχές για να λάβουν την ευλογία των δυο μεγάλων αγίων και στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να μου μεταφέρουν την καθημερινότητα τους και τα ζητήματα που τυχόν προκύπτουν».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω