Ο Βασίλης Κωττάς είναι ένα από τα 57 θύματα του φοβερού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Αγαπούσε τα τρένα και τραγική ειρωνία… ενώ το εισιτήριό του ήταν στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τρένου, είχε μετακινηθεί στο πρώτο για να περνά ευκολότερα την ώρα του ταξιδού, όπως εξηγεί ο πατέρας του, που ραγίζει καρδιές.

Σήμερα ο κ. Ανδρέας Κωττάς βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, σημειώνοντας πως «δυστυχώς εγκλημάτησαν οι ιθύνοντες και κατέστρεψαν τόσες οικογένειες. Ο Βασίλης αγαπούσε να ταξιδεύει τακτικότατα με τρένο… Ενώ είχε στο τρίτο βαγόνι τη θέση του, δυστυχώς ήθελε να βρίσκεται στο πρώτο βαγόνι για να περνά ευκολότερα την ώρα του ταξιδιού. Εκεί τον πέτυχε ο χάρος και μας τον πήρε δυστυχώς…»

Ο αδερφός του Βασίλη, Γιώργος σημείωσε από την πλευρά του πως «καταστρέψαν τόσες οικογένειες, δεν πιστεύω στη δικαιοσύνη, γίνονται τόσες προσπάθειες συγκάλυψης, μακάρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ανεβοκατέβαινε τακτικά, αγαπούσε τα τρένα, δεν πιστεύουμε ότι θα καταλήξει αυτός και τα υπόλοιπα θύματα με τόσο άσχημο και φρικτό τρόπο».

Οι δυο τους συντετριμμένοι, κρέμασαν ένα πανό στον φράχτη με τη φωτογραφία του Βασίλη και το μήνυμα πως θα είναι πάντα στην καρδιά τους, ενώ φύτευσαν και μία ελιά στη μνήμη του.

Δείτε τι είπαν:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες – βίντεο: Κώστας Τσιάρας / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω