«Το ΠΑΣΟΚ δεν ασχολείται με την παραπολιτική», τόνισε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, με τους δημοσιογράφους Γ. Παπαδάκη και Μ. Αναστασοπούλου, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη και συμπλήρωσε ερωτηθείσα ότι «θεωρώ ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων της αντιπολίτευσης. Έχουμε ένα τελείως διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίζουμε τα πολιτικά γεγονότα και να παίρνουμε πρωτοβουλίες. Γι’αυτό και οι πολίτες θα κρίνουν ποιος πρέπει και αξίζει να είναι αξιωματική αντιπολίτευση».

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, η Ευαγγελία Λιακούλη σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί μια lifestyle πολιτική, που είναι πιο “εύπεπτη”, καθώς είναι “βαρύ” να συζητάς για τα σημαντικά θέματα, για συγκεκριμένα προβλήματα. Είναι “βαρύ” να μιλάς για την Ευρώπη και για την πολιτική της που πρέπει να είναι πιο τολμηρή. Για την αναγκαιότητα, για παράδειγμα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ερντογάν, η Ευρώπη να καταδικάσει τον διεθνή ταραξία, την Τουρκία και να μην επιτρέπει στις χώρες της να τροφοδοτούν την Τουρκία με όπλα. Αντίστοιχα, στο εγχώριο πολιτικό σύστημα, είναι σημαντικό να θέτεις επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και να μην μένεις στην επιφανειακή, εύκολη θεώρηση».

Η Βουλευτής Λάρισας επεσήμανε στη συνέχεια, ότι οι πολίτες στενάζουν κάτω από τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται σε έναν “κύκλο”, φοβούμενοι το μη χειρότερα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «όπου κι αν πάμε, οι πολίτες μας μιλάνε για την ακρίβεια και την εξάντληση του μισθού χωρίς καν να καλύπτονται τα βασικά έξοδα. Βλέπουμε τα κολέγια τα οποία η Κυβέρνηση “βαφτίζει” πανεπιστήμια, το σύστημα υγείας και τους γιατρούς του δημοσίου ουσιαστικά να υπηρετούν τις ανάγκες του ιδιωτικού τομέα. Μέχρι τώρα είχαμε τις επιστολές του Ιησού και τώρα θα φτάσουμε να μιλάμε για τις επιστολές στην κα Φον Ντερ Λάιεν, λες κι έτσι θα αντιμετωπιστεί η ακρίβεια! Αναρωτιέμαι, τι άλλο μπορεί να ακούσει ή να δει ένας μέσος συνετός άνθρωπος από μία κυβέρνηση για να την αποδοκιμάσει!»

Κλείνοντας την τοποθέτησή της, η Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «Οι πολίτες βρίσκονται σε καθεστώς φόβου και ανασφάλειας για το μέλλον τους και θα πρέπει να δοθούν σταθερά δείγματα γραφής εκ μέρους των κομμάτων. Γι’αυτό το λόγο στο ΠΑΣΟΚ “οργώνουμε” όλη την Ελλάδα και δίνουμε το μήνυμα της αισιοδοξίας και της προοπτικής, με συγκεκριμένες προτάσεις κι όχι παραπολιτική».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω