Σε ανακοίνωση της Δημοτικής Οργάνωσης Αγιάς του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τον β’ γύρο εσωκομματικών εκλογών επισημαίνονται τα εξής:

«Μέσα από μια εσωκομματική εκλογική διαδικασία πολιτικού πολιτισμού και συνέπειας των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ, ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του Α’ γύρου, και την ερχόμενη Κυριακή στις 13 του μήνα , καλούμαστε να προσέλθουμε στις κάλπες, για την τελική εκλογική ψηφοφορία ανάδειξης του Προέδρου της παράταξης και της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Η εκλογές θα διενεργηθούν στα ίδια εκλογικά κέντρα Αγιάς, Μελιβοίας, Στομίου, τις ίδιες ώρες όπως και την προηγούμενη Κυριακή, με δικαίωμα συμμετοχής να έχουν μόνο όσοι προσήλθαν στις κάλπες την προηγούμενη Κυριακή και χωρίς απολύτως καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η δημοτική Οργάνωση Αγιάς θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εθελοντές των εφορευτικών και τους εκπροσώπους των υποψηφίων κατά τόπους, όπου η συνεργασία όλων αποτελεί την υποδειγματική, διαφανή, και αξιόπιστη εκλογική διαδικασία τόσο του Α γύρου που πραγματοποιήθηκε όσο και του β γύρου που θα ακολουθήσει.

Η συμμετοχή όλων είναι ακόμη πιο σημαντική τόσο διότι θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα, όσο και την καταγραφή της δυναμικής της παράταξης.

Με συνέπεια για την προοπτική του ΠΑΣΟΚ, στελέχη, μέλη, και φίλοι είμαστε υποχρεωμένοι από την ιστορική μας διαδρομή να δώσουμε στην κοινωνία, στους πολίτες και στα παιδιά μας, το μέλλον που τους αξίζει με το ΠΑΣΟΚ να γίνεται η δύναμη όλων.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω