Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 19 Οκτωβρίου η πρεμιέρα της παράστασης «Κουκλόσπιτο – Μέρος δεύτερο» στο θέατρο «Άνεσις» με πρωταγωνιστές τη Ναταλία Τσαλίκη, τον Αλέξανδρο Μυλωνά, την Ντίνα Μιχαηλίδου και την Δήμητρα Βήττα.

Οι celebrities φόρεσαν τα καλά τους, το πιο όμορφο χαμόγελό τους και πήγαν στο θέατρο για να στηρίξουν τους πρωταγωνιστές και φυσικά να παρακολουθήσουν το έργο. (δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την παράσταση).

Ο φωτογραφικός του TLIFE βρέθηκε εκεί και ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το «παρών» απαθανάτισε τους: Κατερίνα Λέχου, Μιμή Ντενίση, Φαίη Ξυλά, Μυρτώ Αλικάκη, Κατερίνα Γερονικολού, Εύα Νάθεναv, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Μαξίμου, Εριέττα Μανούρη, Γιάννη Βογιατζή, Σόλων Τσούνη, Αιμίλιο Χειλάκη,  Αναστάση Ροϊλό, και πολλούς άλλους.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πρόκειται για μια συγκινητική κωμωδία με κεντρικό πυρήνα τις συνέπειες της γυναικείας χειραφέτησης που εξετάζει την πρόοδο που έχει γίνει πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα δοσμένα όμως στο κοινό με έναν έξυπνο και γλαφυρό τρόπο.

Η απόφαση της Νόρας είναι αναμφίβολά γενναία, όμως στο κοινό παρουσιάζονται και οι επιπτώσεις που είχε αυτή στον περίγυρό της. Οι δυο πλευρές εκθέτουν τα επιχειρήματά τους τα οποία υπερασπίζονται με σθένος και ο θεατής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει σε ποιόν από τους τέσσερις χαρακτήρες ανήκει.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω