Εδώ, μερικές δεκαετίες πριν, χτυπούσε η καρδιά της διασκέδασης στο νομό Πιερίας, στο θρυλικό κλαμπ Michel στην Πλάκα Λιτοχώρου, εκεί όπου οι Λαρισαίοι νεολαίοι της εποχής πέρασαν αξέχαστες στιγμές, εκεί που έσκαγε το κύμα.

Δυνατά ονόματα, Djs από το εξωτερικό, πάρτι που άφησαν εποχή και αναμνήσεις που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στους σημερινούς 40άρηδες και 50ρηδες, να τους θυμίζουν την ξένοιαστη νιότη τους.

Μοναδικά καλοκαίρια με μουσικές, χορούς και γλέντια μέχρι πρωίας.

Μορφή της εποχής ο κ. «Μισέλ», ο Μιχάλης Μαλαματίδης, ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού μαγαζιού που επί μια περίπου εικοσαετία μεσουράνησε στη νυχτερινή διασκέδαση στα παράλια της Πιερίας.

 

Για 16 χρόνια το Μισέλ του Μιχάλη ήταν must, δεν υπήρχε καλοκαίρι χωρίς διασκέδαση στην Πλάκα Λιτοχώρου, καθώς κάθε νέος που σεβόταν τον εαυτό του έπρεπε να δίνει το παρόν τουλάχιστον μια δυο φορές το μήνα στο θρυλικό κλαμπ.

Και κάπου εκεί, το 2000 το έκλεισε η Πολεοδομία και μαζί του έκλεισε ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην ιστορία της καλοκαιρινής διασκέδασης που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ΄80.

Πριν περίπου εννέα χρόνια ο Μιχάλης, επέστρεψε στο μαγαζί που τον χαρακτήρισε, και η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Και τα είπε όλα στη συνέντευξη που έδωσε για το PIERIAREPORT.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω