Όπως ενημερώνει το Επιμελητήριο Λάρισας: “σε συνέχεια ανωτέρω β΄ σχετικού εγγράφου αναφορικά με την 4η Διεθνή Έκθεση και Διάσκεψη για την Ανοικοδόμηση της Ουκρανίας «Rebuild Ukraine» (Βαρσοβία, 13-14.11.2024), σας ενημερώνουμε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου Επενδύσεων ΕΕ – Ουκρανίας («EU –Ukraine Investment Conference») το οποίο θα διεξαχθεί στην Βαρσοβία, στις 13-14 Νοεμβρίου τ.ε., παράλληλα με την Rebuild Ukraine.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνεδρίου, η πρώτη ημέρα περιλαμβάνει παρεμβάσεις υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΕ, της ουκρανικής κυβέρνησης και του χρηματοπιστωτικού τομέα που θα εστιάσουν στην παρουσίαση των πρώτων αποτελεσμάτων από την υλοποίηση του Επενδυτικού Πλαισίου για την Ουκρανία (Ukraine Investment Framework, βλ. α΄ σχετ.) και την στήριξη που μπορεί να παράσχει σε ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας. Η δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει θεματικά εργαστήρια με αντικείμενα όπως οι τομείς προτεραιότητας, η ασφαλιστική κάλυψη κλπ.

Σύμφωνα με αξιολόγηση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην ΕΕ, το Συνέδριο αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την προώθηση των συνεργασιών της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, τόσο με επιλέξιμα
διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όσο και με επιχειρήσεις και οργανισμούς λοιπών κρατών-μελών”.

 Το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου, καθώς και σύνδεσμος εγγραφής των ενδιαφερομένων έχουν αναρτηθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω