Εκτός από μια πολύ καλή περίοδο στην επαγγελματική του ζωή, εξίσου όμορφα φαίνεται να κυλούν τα πράγματα και στην προσωπική ζωή του Νίκου Παππά.

 

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, γνωστός και για το φιλανθρωπικό του έργο, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές για τον Δήμο της Αθήνας, εδώ και λίγο καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός εντυπωσιακού 24χρονου μοντέλου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Realnews και της Νίκης Κώτσου, εδώ και λίγο καιρό είναι σε σχέση με το μοντέλο Βασιλική Γρέγου που κάνει διεθνή καριέρα στο εξωτερικό. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και παρότι προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν κρύβουν τον έρωτά τους με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως αρκετοί είναι εκείνοι που τους έχουν δει να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως τις μέρες του Πάσχα το ζευγάρι τις πέρασε στην Αιδηψό, τον τόπο καταγωγής του Νίκου Παππά όπου εκεί η Βασιλική Γρέγου είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τους γονείς του αγαπημένου της.

Περισσότερα Εδω