Για επίθεση μέλους του συλλόγου στην αντιπρόεδρο αυτού, κάνει λόγο η καταγγελία του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Ν. Λάρισας. Αναλυτικότερα αναφέρονται τα εξής:

«Καταγγέλλουμε τη στάση του μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου και μέλους της ΔΑΣ Γκαραλιάκο Ζήση ο οποίος με ακατανόμαστες φράσεις και ύβρεις επιτέθηκε στην αντιπρόεδρο του Συλλόγου Βίτκου Ελισάβετ γιατί άκουσον – άκουσον τόλμησε να απευθυνθεί σε συνάδελφο για να την πείσει να μην αποχωρήσει από τον Σύλλογο.

Ο συγκεκριμένος συνάδελφος στη συνεδρίαση μαινόμενος απευθύνθηκε σε όλα τα μέλη του Δ.Σ  λέγοντας ότι θα της κόψει τα πόδια αλλά και σε όποιον άλλον μιλήσει σε μέλη της ΔΑΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θεώρησε ότι η όλη συμπεριφορά είναι τραμπούκικη και αντιδημοκρατική και παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Πιστεύουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων είναι σχολείο συνεργασίας για τη λύση των οξυμένων προβλημάτων και όχι πεδίο αντιδημοκρατικών ενεργειών.

Κάθε τέτοια ενέργεια και πρακτική είναι καταδικαστέα από το Δ.Σ. του Συλλόγου και θα καλούμε τους Συναδέλφους να τις απομονώνουν».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω