Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Λάρισας, με τον άνδρα που απειλούσε να «βουτήξει» από τον 4ο όροφο κτηρίου στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Παπακυριαζή.

Ο περίπου 35-40 ετών άνδρας αρχικά είχε ανέβει στο τέταρτο όροφο και απειλούσε να πέσει και μετά από μισή ώρα ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά στο κτίριο, έφτασε στην ταράτσα και κρατιόταν μόνο από μια δορυφορική κεραία, έχοντας κρεμάσει το ένα του πόδι στο κενό.

Ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών διαπραγματεύτηκε μαζί του σχεδόν μια ώρα προσπαθώντας να τον πείσει να κατέβει, όπως και έγινε τελικά, με τον άνδρα να απομακρύνεται από τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr ο άνθρωπος αυτός τις προηγούμενες ημέρες είχε «κατασκηνώσει» στον ημιώροφο του ίδιου κτιρίου. Είχε μεταφέρει κάποια χαρτόκουτα και ουσιαστικά έμενε εκεί για κάποιες ημέρες. Ένοικοι της πολυκατοικίας τον είχαν προσέξει δείχνοντας ανοχή στην κατάσταση, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε στο σημείο να αποπειραθεί να θέσει τέλος στη ζωή του με τέτοιο τρόπο.

Τελικά το τέλος της ιστορίας ήταν αίσιο και αποφεύχθηκαν στα χειροτέρα χάρη στις προσπάθειες της αστυνομίας, αλλά και την συνδρομή της πυροσβεστικής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το χθεσινοβραδινό περιστατικό:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω