Ο Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής μιλά αποκλειστικά στο TLIFE για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα. Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής που εμφανίστηκε σε σοκ στο «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, μέσα σε 8 λεπτά έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα στο σπίτι του στη Βούλα, ενώ κάηκε ολοσχερώς ο πάνω όροφος.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη, ο κ. Βαθρακογιάννης υποστηρίζει: «Υπήρξε φωτιά σε μία ντουλάπα, μέσα στην οποία υπήρχε ένας ηλεκτρολογικός πίνακας. Μάλλον από εκεί προήλθε η φωτιά, η οποία ήταν μικρής έκτασης. Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν θερμική κάμερα για να ανιχνεύσουν περαιτέρω εστίες στον χώρο όπου και δεν υπήρξαν. Καμία φορά υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες σε διάφορα σημεία του χώρου, ανίχνευσαν το σημείο και όλα καλά. Η φωτιά έσβησε αμέσως.

Από το σπίτι κάηκε μόνο η ντουλάπα και το περιεχόμενο αυτής. Δεν επεκτάθηκε και δεν δημιούργησε πρόβλημα αλλού. Εννοείται ότι κάθε φωτιά θα μπορούσε να επεκταθεί κάτι το οποίο όμως σε αυτή την περίπτωση δεν συνέβη. Η φωτιά ήταν πολύ μικρή και παρέμεινε μέσα στον χώρο της ντουλάπας. Είναι σημαντικό το ότι υπήρχε άνθρωπος στο σπίτι και κάλεσε άμεσα την πυροσβεστική.  Η ντουλάπα περιείχε βιβλία».

Δες όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη φωτιά στο σπίτι του

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Περισσότερα Εδω