Με αφορμή την “Ημέρα της Αστυνομίας” και τιμώντας την μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, προστάτη του Σώματος, ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες και τον βαθύ σεβασμό προς όλους τους άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας που καθημερινά με αυτοθυσία και αφοσίωση φροντίζουν για την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών.

«Η Ημέρα της Αστυνομίας είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε τη σπουδαιότητα του έργου των ανθρώπων της, που υπερβαίνει τα όρια της καθημερινότητας.

Με πίστη στον Θεό και οδηγό την αρετή του Αγίου Αρτεμίου, οι αστυνομικοί μας ενσαρκώνουν την αφοσίωση και την αλληλεγγύη προς το κοινωνικό σύνολο.

Η Πολιτεία οφείλει να αναγνωρίσει τους αγώνες τους, ώστε να συνεχίσουν να υπηρετούν με ακεραιότητα και ανιδιοτέλεια το κοινωνικό σύνολο.

Ο Άγιος Αρτέμιος, μας υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια της πατρίδας και η ειρηνική συμβίωση όλων μας, είναι θεμελιώδεις αξίες που απαιτούν συλλογική προσπάθεια και πνευματική δύναμη.

Σήμερα, τιμούμε όλους, όσους αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια μας. Η πίστη και η αφοσίωση τους είναι η καλύτερη απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Ας κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του Αγίου Αρτεμίου και ας στηρίξουμε τους ήρωες της καθημερινότητας, τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας», δήλωσε ο κ. Καπετάνος, ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω