Για όλους και για όλα μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη συνέντευξη που παραχώρησε για το εορταστικό τεύχος του περιοδικού Gala. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Style me Up του Alpha αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην είσοδο της στον τηλεοπτικό κόσμο, την καριέρα που την ενδιαφέρει να καταγράψει σε αυτόν αλλά και το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της όταν τα φώτα κλείνουν.

«Ο κόσμος της τηλεόρασης με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή μαζί του. Ειδικά η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από τα φώτα, στο backstage κάθε εκπομπής, είναι η μεγάλη αδυναμία μου. Η τηλεοπτική καριέρα δεν με αφορά τόσο με όρους προβολής και αναγνωρισιμότητας, αλλά κυρίως σε επίπεδο αυτοβελτίωσης, εμπειρίας και προσωπικής εξέλιξη», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο για τη ζωή της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, είπε: «Την πραγματικότητα μου δεν την γνωρίζει κανείς, εκτός από τους δικούς μου ανθρώπους, οι οποίοι και είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού» παραδέχθηκε, επίσης, η παρουσιάστρια του Style me Up στον Alpha.

Περισσότερα Εδω