Την πολυτελή βίλα στην οποία άφησε την τελευταία του πνοή ο Τζορτζ Μπάλντοκ παρουσίασε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Από τα πλάνα που κατέγραψε το drone και προβλήθηκαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», φαίνεται το ισόγειο διαμέρισμα όπου κατοικούσε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά συγκροτήματα κάτω από τη λεωφόρο Ποσειδώνος, στα οποία ανήκει η μεζονέτα που νοίκιασε το καλοκαίρι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής. Το ενοίκιό της αγγίζει τα 15.000 ευρώ το μήνα.

Τα χαρακτηριστικά της οικίας του Τζορτζ Μπάλντοκ:

-Είναι κατασκευής 2024

-Εκτείνεται σε δύο επίπεδα, 210 τ.μ.

-Ενοικιάστηκε επιπλωμένο

Τι λέει ο μεσίτης στον ΑΝΤ1

«Έψαχνε η σύζυγος του παίκτη, τον σύζυγό της, τηλεφωνικώς γιατί η γυναίκα ήταν εκτός Ελλάδας, με το γιο τους και δεν τον έβρισκε. Στην απόγνωση της παίρνει τον παίρνει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που τυχαίνει να μένει στο ρετιρέ, να του πει «δε βρίσκω τον άντρα μου, μήπως είναι κάτω στο σπίτι, μπορείτε να δείτε τι γίνεται κτλ».

Κατεβαίνει ο άνθρωπος και τι βλέπει… τον άνθρωπο στην πισίνα, νεκρό. Και υπήρχε κάποιο αλκοόλ, τώρα δεν ξέρω τι ποσότητα μπορεί να είχε καταναλώσει. Ξέρουμε κι από συμπαίκτες του ότι μέχρι το απόγευμα 6-7 η ώρα ήταν κανονικά, ζωντανός.

Και μας παίρνει ο άνθρωπος, «παιδιά έχει γίνει το και το», του λέμε «κάλεσε την αστυνομία», κάλεσε και το ΕΚΑΒ, αντίστοιχα εμείς ταυτόχρονα ενημερώσαμε την ομάδα και τους συμπαίκτες του από την Εθνική, τον Μπακασέτα κτλ, ώστε αφού δεν υπήρχαν κάποιοι άλλοι εδώ πέρα, τα παιδιά από την ομάδα, να πάνε να δούνε τι γίνεται και μετά εντάξει μαζεύτηκε αστυνομία, ήρθε το ΕΚΑΒ, τον σφράγισαν τον χώρο.

Περιμένουμε να δούμε τώρα, από τις τοξικολογικές, αιματολογικές εξετάσεις και την νεκροψία τι ακριβώς έχει συμβεί. Θεωρητικά ήταν μόνος του, πρέπει να έγινε κάποια αδιαθεσία, ανακοπή, δεν εξηγείται αλλιώς και ο άνθρωπος είναι σαν να πνίγηκε» απάντησε ο κ. Ανδρέας Βλαχόπουλος.

Επίσης, ο κ. Βλαχόπουλος απάντησε για την ενοικίαση του συγκεκριμένου σπιτιού. «Ο άνθρωπος είχε συμφωνήσει με την ομάδα το Μάιο, οπότε μέσα στο καλοκαίρι, μεταξύ Ιούνιο – Ιούλιο γίνανε οι συμφωνίες. Λίγους μήνες ήταν εδώ. Σε αυτό το σπίτι λοιπόν έμενε με την σύζυγό του… Δεν έχει αυτή τη στιγμή κλειστό κύκλωμα καμερών, είχε κάποιος στον δεύτερο όροφο, που έβλεπε ένα μέρος της αυλής του» σημείωσε.

Δες το βίντεο από το 6ο λεπτό και μετά

Περισσότερα Εδω