Η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη και περήφανη για την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία πριν λίγες ημέρες – ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου – αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Jake Medwell.
Μάλιστα, μιας και η 27χρονη βρίσκεται στην Ευρώπη η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και μαζί με την δεύτερη κόρη της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου ταξίδεψαν στο Παρίσι για να περάσουν οικογενειακό χρόνο μαζί.
Η Τζένη Μπαλατσινού, μαζί με τις κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα βρήκαν ευκαιρία να επανασυνδεθούν και να περάσουν όμορφες στιγμές στην γαλλική πρωτεύουσα. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η 27χρονη μέλλουσα νυφούλα, μαμά και κόρες επισκέφτηκαν μουσεία και απόλαυσαν τις βόλτες τους στο κέντρο του Παρισιού.