Με μια λιτή ανακοίνωση στα social media, ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό γνωστοποίησε πως εκείνος και η σύζυγός του Sophie Grégoire Trudeau χωρίζουν έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

«Η Sophie και εγώ θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας το γεγονός ότι – ύστερα από πολλές εποικοδομητικές και δύσκολες συζητήσεις, αποφασίσαμε να χωρίσουμε.

Όπως πάντα, παραμένουμε μία δεμένη η οικογένεια, τρέφοντας βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και για όσα έχουμε χτίσει και θα συνεχίζουμε να χτίζουμε. Για το καλό των παιδιών μας, σας ζητούμε να σεβαστείτε τη δική μας και δική τους ιδιωτικότητα» έγραψε ο γοητευτικός Πρωθυπουργός του Καναδά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Ο Τζάστιν Τριντό ανέλαβε την πρωθυπουργία του Καναδά το 2015, είναι ο δεύτερος νεότερος σε ηλικία Καναδός πρωθυπουργός και ο μπαμπάς του, ο Πιερ Τρουντό ήταν επίσης πρωθυπουργός (με δύο θητείες).

Μάλιστα, το 2017 είχε αναδειχθεί ως ο πιο σέξι ηγέτης στον κόσμο, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων, JD and Kate Industries.

Πριν ασχοληθεί με τα κοινά ο Τζάστιν Τριντό ήταν δάσκαλος, ενώ είχε εμφανιστεί και στην τηλεοπτική σειρά «The Great War». Τον Μάιο του 2005, παντρεύτηκε τη νεανική του αγάπη, τη Sophie Grégoire Trudeau κι έφεραν στον κόσμο τον Xavier, την Ella-Grace και τον μικρό Hadrien.

Ο single – πλέον – Πρωθυπουργός του Καναδά διαθέτει καλογυμνασμένο κορμί που «έχτισε» με την πυγμαχία, γαλανά μάτια αλλά και πλούσια μαλλιά, κάνοντάς τον ακαταμάχητο στις Καναδέζες.

Επιπλέον, έχει κάνει bungee jumping, υπήρξε δάσκαλος του snowboard και έχει τατουάζ στους δικέφαλους…

 

Ένας από τους πιο γοητευτικούς πολιτικούς στον πλανήτη είναι και πάλι single και σίγουρα οι θαυμάστριές του αναμένουν με ενδιαφέρον ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή του…

Φωτογραφίες: Getty Images, Instagram

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω