Την τελευταία τους ετήσια τακτική γενική κι εκλογική συνέλευση πριν τις εκλογές τους, το διήμερο Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Ιουλίου, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.

Η συνέλευση έλαβε χώρα στην ισόγεια αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου και περιλάμβανε -σύμφωνα με την ημερήσια διάταξή της- την έναρξη εργασιών – εκλογή προεδρείου Γ.Σ., τον οικονομικό απολογισμό έτους 2023, τον προϋπολογισμό έτους 20244, την τοποθέτηση προέδρου ΕΣΛ, τοποθετήσεις μελών, τ λήψη απόφασης για το θερινό ωράριο έτους 2024 (Σάββατα). Ακόμη, ακολούθησε η εκλογή προεδρείου εκλογικής συνέλευσης κι εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Όπως δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος κι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος «τα προβλήματα των εμπόρων δεν σταματούν… Περιμένουμε τον κόσμο να ψηφίσει στις κάλπες. Η δύναμη του Εμπορικού Συλλόγου είναι ο κόσμος του».

Υπενθυμίζεται πως οι εκλογές αφορούν στην ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και αντιπροσώπων στην ΟΕΜΕΘ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω