Αντίστροφα μετράει η Λάρισα για το Παζάρι που θα κάνει πρεμιέρα μεθαύριο Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024, στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης.

Το στήσιμο των παραγκών βρίσκεται στην τελική ευθεία και εντός του Σαββατοκύριακου οι έμποροι θα έχουν τον χρόνο να γεμίσουν τους πάγκους με την πραμάτεια τους έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα την Δευτέρα για την πρεμιέρα.

Μια πρεμιέρα που θα γίνει με την αγαπημένη τραγουδίστρια Γλυκερία και τη συναυλία που θα δώσει και μαζί το σύνθημα της έναρξης του παζαριού στις 8 μ.μ. Το παζάρι αναμένεται και φέτος να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες από όλη τη χώρα.

Φέτος μα υπενθυμίσουμε ότι θα απουσιάζει το λούνα παρκ, στον χώρο του οποίου θα γίνει η εν λόγω συναυλία.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαïκά –έντεχνα –παραδοσιακά και όλες τις επιτυχίες της: «Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», κ.ά.

Εκτός όμως από τις μεγάλες επιτυχίες της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως του Χρήστου Νικολόπουλου, του Μάριου Τόκα, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μίκη Θεοδωράκη, κ.ά. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και μία ενότητα με υπέροχα Σμυρνέικα τραγούδια, όπως «Δημητρούλα», «Έχε γεια Παναγιά», «Τι σε μέλλει εσένανε», «Σ’ ́αγαπώ γιατί είσαι ωραία», κ.ά.

Η είσοδος για όλους είναι δωρεάν.

Υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης Λάρισας 2024 γίνεται, φέτος, υπό την εποπτεία του Δήμου Λαρισαίων.

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω