Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν λείπουν οι χαριτωμένες στιγμές που χαρίζουν ευθυμία και γέλιο στους επισκέπτες του παζαριού της Λάρισας.

Άλλωστε εκτός από ψώνια, βόλτα στο παζάρι σημαίνει και μερικές ξένοιαστες στιγμές και αλλαγή παραστάσεων μέσα στην δύσκολη καθημερινότητα.

Οι πωλητές κάθε χρόνο διαγωνίζονται ποιος θα έχει τις πιο εμπνευσμένες «μαρκίζες» στις παράγκες τους, προσπαθώντας να κάνουν το κάτι παραπάνω για να κερδίσουν τις εντυπώσεις διασκεδάζοντας τους επισκέπτες με σκοπό πάντα να προσελκύσουν το αγοραστικό τους ενδιαφέρον.

Η ταμπέλα που αναγράφει «ΣΟΚ!! Βαμβάκι, 3’2 ζεύγη Σοσοντα», αποτελεί σίγουρα γρίφο για δυνατούς λύτες, με τον κόσμο να αναρωτιέται τι θέλει να πει ο… ποιητής. Τα σκόρδα, τα ματάκια και οι εικόνες σε συγκεκριμένη παράγκα κάνει κάποιον να αναρωτηθεί αν ο συγκεκριμένος έμπορος είναι ματιασμένος και ξορκίζει το κακό και τα κρεμασμένα λευκά πλεκτά κεντήματα στην οροφή παράγκας τρομάζουν τα παιδιά καθώς από μακριά φαντάζουν σαν… φαντάσματα!

Όσο για την εικόνα μοναχές να διασχίζουν τους διαδρόμους προσπαθώντας να πουλήσουν στους επισκέπτες εικονίτσες εν μέσω κρεμασμένων σέξι εσωρούχων και σκόρδων, θυμίζει καλτ καταστάσεις.

Από όλα έχει ο παράδεισος και φέτος…

Δείτε φωτογραφίες:

 

ΦΩΤΟ: Κώστας Τσιάρας 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω