Με την αυγή του νέου έτους έκαναν την εμφάνισή τους σε κεντρικές τοποθεσίες του κέντρου της Λάρισας κάποια καινούργια λευκά παγκάκια τα οποία ήρθαν να αντικαταστήσουν τα παλιά ξύλινα και φθαρμένα που υπήρχαν στα συγκεκριμένα σημεία.

Την παραλαβή και τοποθέτηση έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή λίγο πριν εκπνεύσει η θητεία της και το υλικό τους είναι κάτι σαν… μάρμαρο. Κάποια από αυτά τα ολόλευκα υπαίθρια καθίσματα που βρίσκονται στο λόφο του Φρουρίου και στο Αλκαζάρ έχουν πλάτη και βραχίονες και άλλα είναι «γυμνά». Αρκετοί Λαρισαίοι τοποθετούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα συγκεκριμένα παγκάκια όχι και με τόσο κολακευτικό τρόπο καθώς τα θεωρούν κρύα και αφιλόξενα τόσο από άποψη αισθητικής αλλά και από την πρακτική πλευρά, καθώς τον χειμώνα με χαμηλές θερμοκρασίες είναι «παγωμένα» λόγω του υλικού τους ,και διατηρούν και τις αμφιβολίες τους για το πως θα συμπεριφερθούν το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες καθώς υπάρχει η πιθανότητα να… φλέγονται και δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή συνθήκη για να καθίσει κανείς πχ με καύσωνα.

Επιπλέον λόγω του ότι αποτελούν έναν… λευκό καμβά, «προκαλούν» ακόμη περισσότερο τους νεαρούς που αρέσκονται στο να βανδαλίζουν γράφοντας πάνω τους διάφορα συνθήματα. Ήδη μάλιστα κάποια από αυτά (όπως θα δείτε στις φωτογραφίες) έχουν μουτζουρωθεί ήδη.

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω