Μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς έστειλαν τα Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ, εκεί όπου απόψε, το βράδυ της Πέμπτης, με τη σκέψη στραμμένη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, διοργανώθηκε συναυλία με τον διακεκριμένο καλλιτέχνη Βασίλη Λέκκα.

«Αυτή την εκδήλωση τη θέλαμε στην αρχή, σαν μία εορταστική εκδήλωση για όλη την οικογένεια των Εκπαιδευτηρίων μας, για να γιορτάσουμε το ξεπέρασμα των προβλημάτων που είχαμε το προηγούμενο διάστημα. Τελικά η συγκυρία το έφερε έτσι, κι έγινε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας και βέβαια για να διαδώσουμε πως η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες» τόνισε ο ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Ράπτης, υπενθυμίζοντας πως ο σκοπός της συναυλίας είναι σοβαρά φιλανθρωπικός.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

Τον καλλιτέχνη συνόδευσαν η μαθητική και η γυναικεία χορωδία των Εκπαιδευτηρίων. Όλοι μαζί ερμήνευσαν έργα γνωστών Ελλήνων δημιουργών, ενώ πλαισιώθηκαν από ορχήστρα έντεχνης μουσικής.

Τη διδασκαλία των χορωδιακών συνόλων είχαν οι μουσικοί του σχολείου κα Ιωάννα Αρεβύθη και κ Νίκος Ευθυμιάδης. Την καλλιτεχνική διεύθυνση επιμελήθηκε ο μαέστρος Νίκος Στ. Ευθυμιάδης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω