Τα γενέθλιά του είχε ο Λάκης Γαβαλάς, ωστόσο φέτος δεν υπήρχε η διάθεση να τα γιορτάσει όπως τις προηγούμενες χρονιές, αφού οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με την τούρτα γενεθλίων του και μοιράστηκε τις σκέψεις του για όσα συμβαίνουν με τους διαδικτυακούς φίλους του. Ο ίδιος συμπλήρωσε 69 χρόνια ζωής.

“Άλλη μια γενέθλια επέτειος μπήκε στον παρελθόντα χρόνο… Οι μαυρόασπρες αυτές φωτό είναι για την θλίψη που νιώθω για όσους έχουν υποστεί ψυχολογικά και υλικά προβλήματα λόγω των μεγάλων πυρκαγιών. Και στη δική μου ζωή έχουν καεί τα πάντα (μεταφορικά) και ξανααναζωογονηθεί.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους εσάς που με θωρακίζεται πάντα με τόσο δυνατή αγάπη. Να ξέρετε αυτή είναι η ασπίδα μου. Ξέρω ότι κάποιοι θα θεωρείτε άσκοπο κάποιος να διασκεδάζει τέτοιες στιγμές, απλά εγώ προσωπικά βαρέθηκα τις άσχημες στιγμές που διαρκώς μου δημιουργεί το ίδιο μου το κράτος, και οπότε έχω την ευκαιρία παίρνω αγάλια τη χαρά και προχωρώ…

Καν’ το και συ…‼️ Η ζωή είναι μικρή και ολοένα μικραίνει… Να ζεις πολύ πιο εύτονα τη χαρά από την λύπη… Στα 69 μου ακόμη και το νούμερο δείχνει ότι όλα ήρθαν τα πιάνω κάτω, εγώ όμως υποδέχομαι με αισιοδοξία τα… 70 μου”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Περισσότερα Εδω