Μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση διοργανώθηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Χάλκης με κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο, τη γυναίκα…

Τη γυναίκα παιδί, τη γυναίκα έφηβη, τη γυναίκα σύζυγο, τη γυναίκα σύζυγο, τη γυναίκα μητέρα, τη γυναίκα επαγγελματία, τη γυναίκα ηλικιωμένη.

Ομιλήτριες της βραδιάς ήτανε οι κυρίες Πηνελόπη Παπαδοπούλου διατροφολόγος, Γιούλη Πολυμέρου δικηγόρος και Ευριδίκη Τσιλιάκου ψυχολόγος οι οποίες με τις πολύ εύστοχες και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Αρωγός μας σε αυτή την προσπάθεια ήτανε ο Κωνσταντίνος Καλογιάννης, η βοήθεια του οποίου στην υλοποίηση της έκθεσης ήτανε σημαντική.

Παράλληλα, λειτούργησε μια έκθεση φωτογραφίας με παλιότερες, αλλά και καινούργιες φωτογραφίες με θέμα την καθημερινότητα και τη ζωή των γυναικών του χωριού μας, μία έκθεση έργων τέχνης των Ευαγγελία Χατζούλη, Σάσα Ζαχαρούλη, Μαρία Καλογιάννη, Δέσποινα Ξυδούλη, Αντιγόνη Μποντινούλη, Μαρία Λαγού, Γίτσα Καλογιάννη και Αθανασία Αλευρά, καθώς και έκθεση με κομμάτια ρουχισμού του Δημήτρη Σιτρά.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω